Izjava o privatnosti objašnjava način na koji Liber Novus koristi vaše lične podatke i poštuje vašu privatnost.
Liber Novus poštuje privatnost posetilaca sajta i relevantne zakone o zaštiti podataka o ličnosti, uključujući Opštu uredbu o zaštiti podataka o ličnosti Evropske Unije (GDPR) i Zakon o zaštiti podataka o ličnosti Republike Srbije. 
U daljem tekstu pod Ličnim podacima podrazumevaju se svi podaci koji se mogu upotrebiti radi identifikacije osobe (Identifikacioni podaci) ili vas mogu indirektno identifikovati povezivanjem sa Identifikacionim podacima. Kao posetilac našeg sajta, možete puno toga uraditi bez pružanja bilo kakvih Ličnih podataka.
Međutim, dok koristite naš sajt mi možemo prikupiti vaše sledeće Lične podatke:
1. Ime (da biste nas kontaktirali putem kontakt forme)
2. e-mail adresa (da biste nas kontaktirali putem kontakt forme)
U zavisnosti od aktivnosti, neki podaci koje ćemo vam tražiti su obavezni, a neki dobrovoljni. Ukoliko ne pružite podatke koji su označeni kao obavezni za određenu aktivnost, nećete moći da izvršite datu aktivnost.
Kada nas kontaktirate putem kontakt forme, dobijamo vaše ime i e-mail adresu. Prikupljamo i druge podatke koje unesete u kontakt formi. 
Ukoliko ne unesete obavezne podatke koji se traže u kontakt formi, nećete moći da pošaljete formu i mi nećemo primiti vaš upit.
Ukoliko izostavite opcione podatke tražene u kontakt formi, postoji mogućnost da nećemo moći da odgovorimo na vaš upit.
Vaši Lični podaci čuvaju se na bezbednom serveru zaštićeni lozinkom, kome mogu pristupiti samo odabrani radnici i saradnici Liber Novusa. Preduzimamo odgovarajuće tehničke i organizacione mere kako bismo obezbedili vaše podatke i zaštitili ih od neovlašćene ili nezakonite upotrebe, kao i slučajnog gubitka i uništenja. 
Naš sajt može da sadrži sadržaje koji se tiču društvenih mreža, kao što su vidžeti i dugme za Like na Facebooku ili dugme za deljenje preko Facebooka. Ovi sadržaji mogu da saznaju vašu IP adresu, koje stranice na našem sajtu ste posetili, i mogu postaviti kolačić kako bi taj sadržaj pravilno funkcionisao. Sadržaje i vidžete koji imaju veze sa društvenim mrežama hostuju treće strane. Vaša interakcija sa takvim sadržajima podleže politici privatnosti kompanija koje ih pružaju.
Podaci koje prikuplja Google Analytics (vaša IP adresa i aktivnosti na našem sajtu) čuvaju se na Googleovim serverima. Googleovu politiku privatnosti možete naći na sledećoj adresi: 
https://www.google.com/policies/privacy/
U svakom trenutku možete da nam se obratite ukoliko želite da imate uvid u svoje podatke i zahtevate promenu ili njihovo brisanje iz naše baze. Možete nam pisati na office@libernovus.com ili na: 
Liber Novus d.o.o.
Strahinjića Bana 52b/1
11000 Beograd, Srbija 
Izjava o privatnosti
Copyright © LiberNovus 2013 - 2018. All rights reserved. made by dm4web.com